Spinal Flow Technique

Deze indrukwekkende techniek is ontwikkeld door dr. Carli Axford in Australië. Ze is chiropractor en heeft tientallen jaren gewerkt in dé rugkliniek in de USA. Daarna studeerde ze in India, had diverse klinieken op Bali, en woont nu in Australië. Deze prachtige techniek lost blokkades op in de wervelkolom op een zachte manier. 

Onze wervelkolom bestaat uit 33 wervels. Elk van deze wervels kan blokkeren door fysieke, mentale, emotionele of chemische stress. Een blokkade blokkeert letterlijk de communicatie, de mobiliteit, en de doorbloeding in het zenuwstelsel – ons belangrijkste communicatienetwerk.

 

Met Spinal Flow kunnen we deze blokkades oplossen via het op een specifieke manier aanraken van 35 accesspoints. Deze access points zitten op de schedel en op het sacrum, en zijn verbonden met de dura mater, ons hersenvlies. Dit brengt de energie/communicatiestroom in het zenuwstelsel weer op gang, en zo kan je zelfherstellend vermogen de blokkade aanpakken.

Als dat gebeurt, gebeurt de magie

Dit merk jij zelf aan opeens golvend bewegen van de wervelkolom en je lichaam, aan je adem, of aan gevoelens of herinneringen/beelden. We noemen dit de Spinal Wave, de wervelgolf. Als practitioner zie en voel ik dat allemaal onder mijn handen en ogen gebeuren, elke keer heel bijzonder!

 

 

Spinal Flow wordt wereldwijd door behandelaars met succes toegepast bij veel uiteenlopende klachten die ontstaan zijn door blokkades, waaronder stressgerelateerde klachten, hoofdpijn, vermoeidheid, lichaamspijnen aan rug, nek, schouder, heup, knie enz., ischias, angsten, somberheid, spijsvertering, ademhaling, fibromyalgie etc. Onder de behandelaars zijn ook artsen en psychiaters.

 

De Spinal Flow Techniek is écht een transformerende therapie die stress en blokkades (ook oude) uit je wervelkolom op een vriendelijke manier vrijmaakt. Ook komt je wervelkolom in lijn, waardoor de communicatie in het zenuwstelsel en het zelfherstellend vermogen weer optimaal verlopen.

Deze krachtige, zachte methode is gebaseerd op chiropractische wetenschap en holistische kennis van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het brein.

Het belangrijkste sleutelprincipe van de Spinal Flow Techniek is de aangeboren wijsheid van het lichaam, het zelfherstellend vermogen,  activeren zodat je lichaam  zichzelf kan gaan genezen. In de Spinal Flow wordt dit echt zichtbaar via de wervelgolf.

We hebben allemaal die wervelgolf in ons.

 

Als Spinal Flow Practitioner werk ik met en focus ik op het vergroten van deze golf om blokkades vrij te maken. Na diverse testen en palperen (voelen) weet ik waar de blokkade zit. Ook kan ik voelen of de oorzaak fysiek, emotioneel, mentaal of chemisch is. Het weefsel voelt dan echt anders. Daarna maak ik licht contact op de accesspunten van je wervelkolom, sacrum (heigbeen) en schedel. En dan gaat jouw lieve lijf de wervelgolf oppakken.

Na afloop krijg je een zelfbehandeling mee voor thuis. Ook is er een hartopeningstechniek om oude pijnen los te laten.

De methode is zacht en niet-invasief, zonder handmatige manipulatie of kraken. Je blijft volledig gekleed.

Ik ben echt trots op dit certificaat en superblij met deze methode.

 

Tarieven

Een serie vanaf 6 behandelingen in 3 maanden kan al heel veel in gang zetten. Wil je de diepte in en echt duurzaam werken, kies dan voor een halfjaar- of zelfs jaartraject. Je bent ’t echt waard. In het halfjaar- of jaartraject zit ook de hartopening. Elke behandeling duurt ca. 30-45 minuten.

Losse behandeling € 70,-

Kwartaaltraject 6 behandelingen € 400,-

Halfjaartraject 12 behandelingen € 750,-

Jaartraject 24 behandelingen € 1.500,-